Sunday, August 7, 2011

Abbot Kinney

Där Abbot Kinney boulevard möter Venice boulevard finns en av mina favoritdelar av Venice. Annorlunda hus, små secondhand-affärer, trendiga restauranger och en massa roliga saker att titta på. Det finns inte ett enda hus som är likt det andra på den gatan. Igår strosade vi omkring där ett par timmar. Hittade en affär med enbart skandinavisk design, och en klädaffär som bland annat sålde Velour och Acne.






2 comments:

  1. Åh, jag älskar Abbott Kinney blvd. Där har jag strosat många lördagar. Jag bodde inte långt därifrån.

    För övrigt heter jag Mia och har nästan precis hittat in hit. Du skrev dig rätt in i mitt hjärta med din kärlekshistoria inne hos Cecilia. Den var så fin så jag var tvungen att länka den idag. Hoppas det är okej!
    Precis så är kärlek för mig. Så härligt att veta att det finns kärlek som inte innebär volvo, radhus och samma plats för resten av livet. Det gäller bara att hitta den där pojken som vill ut på äventyr med en. :)

    Du har en helt galet fin blogg och vem vet, jag har precis tagit examen, kanske landar jag in snart jag med. Om det där jäkla gröna kortet vill samarbeta. :) Hur lång tid tog det för dig att få det?
    Kram

    ReplyDelete
  2. En nytillkommen läsare säger hej! Hittade dig genom Mia ovan. Jag är i ungefär samma situation som du vilket gör det ännu roligare att läsa din blogg, flyttade till Kalifornien (utanför San Francisco) i mars :-) och försöker hitta min vardag här i USA. Ska bli kul att följa dig. Gillar dina bilder supermycket!
    Kram

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...