Friday, August 19, 2011

The promenade

Igår var jag nere på Third street promenade (eller the promenaaad som amerikanerna säger) i Santa Monica. Där hittar man Bloomingdales, J.crew, Urban ourfitters, Kitson, Victoria's secret och alla möjliga andra affärer och restauranger.
Det är alltid väldigt mycket folk där, mestadels turister, men jag tycker ändå att det har sin charm att strosa längs en gågata istället för att vara tvungen att ta bilen mellan affärerna, vilket är ganska vanligt annars. På gatan brukar det vara olika uppträdanden som man kan stanna till och titta på. Det brukar ofta vara olika dansgrupper som är helt sjukt duktiga som kör ett par nummer där.
Efter shoppingturen kan du gå upp till The market som ligger på Bloomingdales tak och ta ett glas vin medan du ser ut över havet. Eller varför inte gå till Britannia pub, som ligger på Santa Monica boulevard, och dricka en engelsk cider på deras uteservering?
Första gången jag var på The promenade så träffade vi Adam Sandler. Det var dagen efter att vi landat i LA, och redan hade vi sett både Adam Sandler och Pierce Brosnan.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...