Monday, August 1, 2011

The dog ate my shoe.


























Sjukt dålig start på veckan och dagen. Usch vad jag är ledsen nu...

6 comments:

  1. Hej Hanna,
    läste precis ditt blogginlägg hos Cecilia Blankens. Skall bli spännande att läsa din blogg och läsa om ditt nya liv i LA. Hoppas att du träffar många nya trevliga människor och att du kommer att trivas.
    Vad fint frieriet var!
    /Mia

    ReplyDelete
  2. fyyy vad surt! Stackars sko! (och dig!) Tänkte bara höra, din man hade fått jobb i LA, men får du jobba där eller bara turista? Eller är nån av er halvamerikan? Härligt ser det i alla fall ut att vara, jag var i LA och San Diego i våras - underbart! Stella.

    ReplyDelete
  3. Hej på dig! Nu är jag lite exalterad här. Läste också, som Mia ovan här skrev, ditt inlägg hos Cecilia Blankens. Komiskt nog skickade jag också in ett gästinlägg till henne den första gästinläggvändan om just detta med att flytta till USA från Svea. Jag och fästman bor i San Diego. Känner igen mig i så mycket du skriver. Det är alltså det som gör att jag blir exalterad nu. Jag skulle gärna maila dig och vi kan utbyta erfarenheter :) Penpals! Men hur sjutton ska jag få din mail adress, hittar jag den här någonstans?
    Varma hälsn. Elin Edin

    ReplyDelete
  4. Mia: Vad roligt att du har hittat hit! Ja, frieriet var jättefint, tack :) Elin: Va spännande! Jag vill jättegärna höra hur du har det i San Diego! Maila mig på hannahsebelius@gmail.com. Mvh / Hannah

    ReplyDelete
  5. Åh fy...vår valp tog sig en smakbit av vår gamla fina Chesterfield fåtölj här om dagen. Ångest.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...